Tarihçe

Kolan Hospital Group olarak; Sağlık sektöründeki zincirimizin ilk halkasını 1997 yılında kurduğumuz Kolan Tıp Merkezi ile oluşturduk. 2003 yılı itibariyle hedeflerimizi büyüterek Güngören'de Özel Kolan Hastanesi'ni kurarak ikinci halkamızı oluşturduk.

2006 yılında Büyükçekmece Kolan Hospital, 2008 yılında Silivri Kolan Hospital ve Beylikdüzü Kolan Hospital, 2011 yılında Kıbrıs Kolan British Hospital'ı kurarak sağlık zincirimizi büyütmeye devam ettik.

2013 yılında Kolan International ve 2015 yılında Bayrampaşa Kolan Hospital’ın da Kolan Sağlık Grubu bünyesine katılmasıyla "sadece sağlığa" yatırım yapan Kolan Hospital Group; İstanbul’un önemli merkezlerinde, KKTC Lefkoşa ve Girne’de 6 tam donanımlı hastane ve 2 tıp merkezi ile 1230 yatak ve 306 doktor ile hizmet vermektedir.

Sağlık sektöründe hedeflediğimiz bu zinciri büyütürken teknolojinin, gelişimin, yenilenmenin ve hizmet içi eğitimin sonu olmadığını düşünerek hedeflerimizi büyütüyor; bir yandan sağlık sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışıp, diğer yandan teknolojik gelişmeleri sizin adınıza takip ederek kendimizi yeniliyoruz.

Duis aliquet egestas purus in blandit. Curabitur vulputate, ligula lacinia scelerisque tempor, lacus lacus ornare ante, ac egestas est urna sit amet arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora ade torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibul ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere ile cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut.