Basit Bir Operasyon İçin Gitti, Bypass Ameliyatı Oldu

30.11.2016

Gırgır mizah dergisinin karikatüristlerinden, aynı zamanda başarılı bir ressam olan halen üniversitelerde ders veren Ergün Gündüz, basit bir göz ameliyatı için gittiği hastanede Koroner Bypass ameliyatı geçirdi

Basit bir operasyon için gitti, bypass ameliyatı oldu

Şişli Kolan Hastanesi’ne giden Ergün Gündüz, basit bir göz ameliyatı geçireceğini sanıyordu. Ameliyat öncesi yapılan tetkiklerde kalbi besleyen koroner damarlarda ciddi darlıklar olduğu tespit edilince 4 adet kalp damarı değiştirildi.

Şişli Kolan Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ergun Demirsoy, "Ergün Bey hastanemize basit bir göz ameliyatı için başvurdu. Aynı zamanda Tip 1 diabet’i olan ve ameliyat öncesi yapılan rutin tetkiklerde kalp rahatsızlığından şüphelenilmesi üzerine yapılan anjiyografide, kalbi besleyen koroner damarlarda ciddi darlıklar olduğu tespit edildi" dedi.

Ergün Gündüz'ün sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ergun Demirsoy, "Kendisine yapılan başarılı bir Koroner Bypass ameliyatı sonucunda 4 adet kalp damarı değiştirildi. Ameliyat sonrası süreçte hiçbir sorunu olmayan Ergün Gündüz, eskisinden çok daha sağlıklı olarak çizimlerine devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Haberin linki

Duis aliquet egestas purus in blandit. Curabitur vulputate, ligula lacinia scelerisque tempor, lacus lacus ornare ante, ac egestas est urna sit amet arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora ade torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibul ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere ile cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut.