Uzm. Dr. Ayşe Gonca KAÇAR

E-POSTA ADRESİ

Doktora Mesaj Gönder
  • 1998-2003 İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakultesi
  • 2004-2010 İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
  • Yenidoğan Muayenesi
  • Sağlam Çocuk Takibi, Aşılar
  • Bebek ve Çocuk Beslenmesi
  • Allerjik Hastalıklar ve Astım
  • Enfeksiyon Hastalıkları
  • 2010 Osmaniye Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
  • 2010 - 2012 Arnavutköy Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
  • 2013-2018 Özel Hospitalist Hastanesi
1)Konjenital Diafragma Hernisi,Olgu Sunumu
2) Çocuklarımızı Nasıl Besleyelim?,Leyla Anne Çocuk Sağlığı Dergisi
3)Konjenital Adrenal Hipoplazi, Olgu Sunumu
4)Renal Vein Thrombosis and Bladder Hematoma in a Newborn :Case Report ,Europediatrics 2008
5)Pediatric Onset SAPHO Syndrome : Case Report, Europediatrics 2008
6)Beta Talasemi Majorlu Hastalarda Erken Renal Disfonksiyonun Biyokimyasal Markerlarla (Beta 2 Mikroglobulin ve Sistatin C ) Saptanması ,2010

Duis aliquet egestas purus in blandit. Curabitur vulputate, ligula lacinia scelerisque tempor, lacus lacus ornare ante, ac egestas est urna sit amet arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora ade torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibul ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere ile cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut.