Sağlıklı Yarınlarınızın Güvencesi

Basında Yer Alan Haberlerimiz

Kolan Hospital'in sağlık alanındaki yükselişi

Bilindiği gibi Türkiye’ de özel hastanelerin çokluğu dikkat çekmektedir.Bu hastanelerin özel olmasına rağmen çoğunlukla hastayı sadece gelir sağlayan bir araç gibi görerek hizmet yaparlar. Kolan Hospital Tıp merkezlerinin uzman kadrosu bu önemli durumu bildikleri için hastayı ailelerinin birer ferdi şeklinde görerek ilgili tedavi yollarını sürdürürler. Sağlık sektöründeki zincirinin ilk halkası 1997 yılında kurulan KOLAN HOSPITAL TIP MERKEZİ ile oluşturuldu. Fiziki ve teknolojik alt yapısıyla sağlık alanında değişim yaratmış olmanın günümüzün koşulları ile insan ihtiyaçlarını düşünerek kaliteli, güvenilir sağlık hizmetini en uygun şartlarda halka sunmuş olmanın gururu içinde yaşayan ekip, başarılı çalışmalarla halkın aradığı tıp noktası haline dönüşmüştür. Büyüme hesapları yapan Kolan Hospital Grup, 2003 yılından sonra Güngören’ de ÖZEL KOLAN HASTANESİ’ nin kurulmasıyla ikinci halkayı oluşturdu. Sonrasında BÜYÜKÇEKMECE KOLAN HOSPITAL, SİLİVRİ KOLAN HOSPITAL , BEYLİKDÜZÜ KOLAN HOSPITAL ve çok yakında hizmete girecek olan ŞİŞLİ KOLAN INTERNATIONAL’ ın da Kolan Sağlık Gurubu bünyesine katılması ile toplam 6 ayrı merkezi noktada bulunan kurumlarıyla hizmet verecek. Hastanenin güçlü kadrosunun hedeflediği en önemli iş davranışı ise 24 saat uzman, güçlü, güler yüzlü hekim ve personel kadrosuyla herkesin hakkı olan beden ve ruh sağlığına yönelik güvenilir hizmeti kalite ille birleştirip, en uygun ekonomik koşullarla topluma sunabilmektir. Sağlık sektöründe hedeflenen sağlık noktalarının zincirlerini çoğaltmak teknolojinin, gelişimin, yenilenmenin ve hizmet içi eğitimin sonu olmadığını düşünerek, bir yandan sağlık sorunlarına yardımcı olmaya çalışıp, diğer yandan teknolojik gelişmeleri sizin adınıza takip ederek kendilerini yeniliyor. Tüm eğitimli kadrosuyla birlikte hastalanan kişileri ailelerinin bir parçası gibi görüyor, sağlığınıza yeniden ve en kısa zamanda tekrar kavuşmanızı amaçlıyorlar.

Kalbiniz Kolan Hospital’ in uzman doktorlarına emanet

Göğüs ağrısı, göğüste baskı, baş ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı şikayeti olan kişilerin kardiyoloji polikliniğine mutlaka başvurmaları gerekir. Özellikle 20 dakikadan uzun süren, ağrı kesici ve mide ilaçlarına cevap vermeyen, sıkıştırıcı, bastırıcı, karakterde ve özellikle kol ve omuzlara yayılım gösteren, beraberinde bulantı, kusma ve baş dönmesi şikayeti olan kişiler en kısa sürede sağlık ekibi ile temas kurmalıdır. Yüksek tansiyon ve kalp şikayeti olan hastaların özellikle yaz sıcaklarında güneşin yoğun olduğu saatlerde dışarıda olmamaları önerilir. Sigara gibi kalp damar hastalığına sebep olan ve zararlı alışkanlıklardan uzak durulması gerekir. Bol sebze ve az yağlı, az tuzlu yiyecekler tüketmeleri de öneriler arasındadır. Hastanede rutin olarak EKG, EKOKARDIOGRAFI gerekli durumlarda, Ritim ve tansiyon holter, efor-anjiografi-stent ve bay pass işlemleri yapılmaktadır. Kalpte delik şüphesi olanlara kontraslı ekokardiografi, ­periferik damar hastalığı olanlara periferik anjiografi – stent , renal anjiografi-stent, karotis anjiografi-stent yapılmaktadır. Unutmayınızki bazen saniyeler bile değerlidir.